Jobba hos oss

 
Delar du vår passion för möbler och inredning såväl som kunskap och service? Vill du följa med på vår jakt efter att skapa en bättre upplevelse för våra kunder? Det hoppas vi! Framför allt söker vi medarbetare som är serviceinriktade och öppensinnade, ansvarsfulla, självständiga och entusiastiska i sitt arbete. Personer som identifierar sig med både vårt koncept och vår image. Vi önskar skapa en atmosfär där fokus ligger på individuell utveckling så att vi ständigt ligger ett steg före i vår verksamhet.

Nedan ser du våra lediga tjänster, finns det ingen matchande tjänst för dig så är du alltid välkommen med en spontanansökan. Vi söker ständigt efter drivna individer till vårt team.
 

Nu söker vi en flexibel medarbetare till vår butik i Östersund. Vi söker dig som kan hantera arbetsuppgifter som varierar dagligen, allt från butiksförsäljning till logistik och lagerhantering. Du skall vara ordningsam och representativ. Som säljare och leveranspersonal ska du vara utåtriktad och trygg i din roll och ha ett starkt intresse för att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning, gärna från möbelbranschen. Vi ser dessutom att du har god datorvana, god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har minst B-körkort.

  Vi söker dig som är/kan:
 • Serviceinriktad och överträffar kundernas förväntningar
 • Engagerad och har förmåga att förstå kundernas önskemål och kan hitta den bästa lösningen för en långsiktig kundrelation
 • Ordningsam och strukturerad
 • Flexibel och har viljan att ta i där det behövs, såväl i butik, på lager och vid utkörningar
 • Positiv samt bidrar till en god stämning på arbetet och har en stark kommunikationsförmåga
 • Stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med dina arbetskamrater

Tidigare jobb inom inredning och möbelbranschen är meriterande medan kassavana och tidigare arbete i butik är ett krav.

Vi ser gärna att män söker sig till oss då vi strävar efter en god mix i butiksgänget.

Tjänsten kommer innefatta helgjobb och för rätt person kan vi erbjuda upp till heltid. Intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.

  Vi ser gärna att du i din ansökan till oss svarar på följande frågor:
 • Hur lång relevant arbetslivserfarenhet har du?
 • Varför har du sökt till den här tjänsten?
 • Vad utmärker dig från andra kandidater till denna tjänst?

Snart öppnar vi dörrarna för årets utomhussäsong och söker därmed en eller flera sommarjobbare. Vi söker dig som gillar heminredning och design. Du ser kundkontakt och service som en självklarhet. Är en engagerad, noggrann och lyhörd säljare som vägleder kunden till ett bra köp. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ge förstklassig service till våra kunder i butik, webb och via telefon.

  Vi söker dig som är/kan:
 • Har med kort varsel möjlighet att hoppa in såväl under vardagar som helger
 • Har ett genuint intresse av design, inredning och möbler
 • Serviceinriktad och överträffar kundernas förväntningar
 • Engagerad och har förmåga att förstå kundernas önskemål och kan hitta den bästa lösningen för en långsiktig kundrelation
 • Ordningsam och strukturerad
 • Flexibel och har viljan att ta i där det behövs
 • Positiv samt bidrar till en god stämning på arbetet och har en stark kommunikationsförmåga
 • Stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med dina arbetskamrater

Tidigare jobb inom sällanköpshandeln är meriterande medan kassavana och tidigare arbete i butik är ett krav.

Arbetstiderna är förlagda till vardagar och helger. Tjänsten är ett sommarvikariat deltid/heltid, omfattning kan diskuteras. Det finns goda förutsättningar till förlängning efter sommaren. Vi förutsätter att du kan komma igång med upplärning så snart som möjligt. Intervjuer och tillträde sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

  Vi ser gärna att du i din ansökan till oss svarar på följande frågor:
 • Har du erfarenhet från tidigare arbete inom sällanköpshandeln?
 • Vilka unika erfarenheter och perspektiv tror du att du kan bidra med som ingen annan kan?
 • Om du trivs hos oss efter avslutad vikariat, är du då intresserad av förlängning? Och isåfall till vilken omfattning?

Vi söker alltid efter nya medarbetare med de rätta egenskaperna som kan bidra till vårt team. Välkommen med din spontanansökan!

Bonus Möbler är ett Jämtländskt företag som grundades 1993. Vår målsättning är att erbjuda allt ifrån det enkla men välgjorda till det mer exklusiva sortimentet av hållbara och kvalitativa möbler från ledande möbeltillverkare. Vi finns i Östersund samt på nätet med e-handel där vi levererar inom hela Sverige.
 
Teamet på Bonus Möbler jobbar med allt från försäljning, sortiment, inköp och logistik till statistik och uppföljning. Även om alla har sitt specifika kunskapsområde gör verksamhetens storlek att alla kan vara med och bidra såväl som påverka varandras vardag, lära av sina kollegor och tillsammans utveckla teamet och sig själv. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och inspirerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas där personalsammanhållningen är mycket god.
Om oss på Bonus Möbler, Svenska Hem i Östersund