LEDIGA JOBB & TJÄNSTER - hos oss på Bonus Möbler

 
Delar du vår passion för möbler och inredning såväl som kunskap och service? Vill du följa med på vår jakt efter att skapa en bättre upplevelse för våra kunder? Det hoppas vi! Framför allt söker vi medarbetare som är serviceinriktade och öppensinnade, ansvarsfulla, självständiga och entusiastiska i sitt arbete. Personer som identifierar sig med både vårt koncept och vår image. Vi önskar skapa en atmosfär där fokus ligger på individuell utveckling så att vi ständigt ligger ett steg före i vår verksamhet.

Nedan ser du våra lediga tjänster, finns det ingen matchande tjänst för dig så är du alltid välkommen med en spontanansökan. Vi söker ständigt efter drivna individer till vårt team.
 

Vi söker alltid efter nya medarbetare med de rätta egenskaperna som kan bidra till vårt team. Välkommen med din spontanansökan!

Bli en del av teamet och börja din karriär i designvärlden

Bonus Möbler är ett Jämtländskt företag som grundades 1993. Vår målsättning är att erbjuda allt ifrån det enkla men välgjorda till det mer exklusiva sortimentet av hållbara och kvalitativa möbler från ledande möbeltillverkare. Vi finns i Östersund samt på nätet med e-handel där vi levererar inom hela Sverige.
 
Teamet på Bonus Möbler jobbar med allt från försäljning, sortiment, inköp och logistik till statistik och uppföljning. Även om alla har sitt specifika kunskapsområde gör verksamhetens storlek att alla kan vara med och bidra såväl som påverka varandras vardag, lära av sina kollegor och tillsammans utveckla teamet och sig själv. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och inspirerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas där personalsammanhållningen är mycket god.

Har du några frågor om oss, karriärsmöjligheter eller om våra lediga tjänster är du välkommen att kontakta oss på jobb@bonusmobler.se
Om oss på Bonus Möbler, Svenska Hem i Östersund