LEDIGA JOBB & TJÄNSTER - hos oss på Bonus Möbler

 
Delar du vår passion för möbler och inredning såväl som kunskap och service? Vill du följa med på vår jakt efter att skapa en bättre upplevelse för våra kunder? Det hoppas vi! Framför allt söker vi medarbetare som är serviceinriktade och öppensinnade, ansvarsfulla, självständiga och entusiastiska i sitt arbete. Personer som identifierar sig med både vårt koncept och vår image. Vi önskar skapa en atmosfär där fokus ligger på individuell utveckling så att vi ständigt ligger ett steg före i vår verksamhet.

Nedan ser du våra lediga tjänster, finns det ingen matchande tjänst för dig så är du alltid välkommen med en spontanansökan. Vi söker ständigt efter drivna individer till vårt team.
 

Vi söker en ambitiös medarbetare till vår butik i Östersund. Vi söker dig som trivs i rollen som säljare. Som säljare ska du vara utåtriktad och trygg i din roll och ha ett starkt intresse för att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning, gärna från möbelbranschen. Vi ser dessutom att du har god datorvana och god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du skall vara ordningsam och representativ.

  Vi söker dig som är/kan:
 • Serviceinriktad och överträffar kundernas förväntningar
 • Engagerad och har förmåga att förstå kundernas önskemål och kan hitta den bästa lösningen för en långsiktig kundrelation
 • Ordningsam och strukturerad
 • Flexibel och välvillig att utföra flera olika arbetsuppgifter dagligen, såväl i butik som lager
 • Positiv samt bidrar till en god stämning på arbetet och har en stark kommunikationsförmåga
 • Stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med dina arbetskamrater
 • Är självgående och tar egna intiativ för att kunna hantera kluriga situationer
 • Har god datorvana
 • Talar och skriver både svenska och engelska flytande

Tidigare jobb inom inredning och möbelbranschen är meriterande medan kassavana och tidigare arbete i butik är ett krav.

Tjänsten kommer innefatta såväl vardag som helgjobb och för rätt person kan vi erbjuda upp till heltid. Intervjuer sker löpande. Tillträde och anställningstid enligt överenskommelse men cirka april/maj-september.

  Vi ser gärna att du i din ansökan till oss svarar på följande frågor:
 • Varför har du sökt till den här tjänsten?
 • Hur lång tidigare erfarenhet av butiksförsäljning har du?
 • Vad utmärker dig från andra kandidater till denna tjänst?

Vi söker alltid efter nya medarbetare med de rätta egenskaperna som kan bidra till vårt team. Välkommen med din spontanansökan!

Bli en del av teamet och börja din karriär i designvärlden

Bonus Möbler är ett Jämtländskt företag som grundades 1993. Vår målsättning är att erbjuda allt ifrån det enkla men välgjorda till det mer exklusiva sortimentet av hållbara och kvalitativa möbler från ledande möbeltillverkare. Vi finns i Östersund samt på nätet med e-handel där vi levererar inom hela Sverige.
 
Teamet på Bonus Möbler jobbar med allt från försäljning, sortiment, inköp och logistik till statistik och uppföljning. Även om alla har sitt specifika kunskapsområde gör verksamhetens storlek att alla kan vara med och bidra såväl som påverka varandras vardag, lära av sina kollegor och tillsammans utveckla teamet och sig själv. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och inspirerande arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas där personalsammanhållningen är mycket god.

Har du några frågor om oss, karriärsmöjligheter eller om våra lediga tjänster är du välkommen att kontakta oss på jobb@bonusmobler.se
Om oss på Bonus Möbler, Svenska Hem i Östersund