Om oss på Bonus Möbler, Svenska Hem i Östersund

OM OSS PÅ BONUS MÖBLER, SVENSKA HEM I ÖSTERSUND

Vi på Bonus Möbler har funnits i över 25 år i Östersund. Det har hänt mycket i staden under dessa år; köpcentrum har vuxit fram, handeln har förändrats och vi har fått ett fotbollslag att följa i Europa. Även hos oss sker stora förändringar.

För ungefär 10 år sen tog jag, Lars-Göran Hjalmarsson över Bonus Möbler, med ett långsiktigt mål att gå från det billigaste sortimentet som vi tidigare haft som kännetecken till ett mer inspirerande och hållbart utbud med produkter och varumärken för alla stilar och hem, från den första studentlägenheten till det mer exklusiva hemmet. Det har tagit sin tid men för er som inte besökt oss under de senaste åren kommer nu att mötas av en mycket öppnare och ljusare miljö, där möbler och inredning lyfts fram istället för stora rea-skyltar. Vi har fortfarande en lång väg att gå men det händer mycket i butiken!

Vi har valt att satsa mer på vårt samarbete med möbelkedjan Svenska Hem som har mer än 24 fristående butiker från norr till söder. Tillsammans med Svenska Hem har vi tagit fram ett noggrant utvalt sortiment där kvalitet kommer i första hand. Vi satsar på gedigna varumärken som också blir mer och mer vårt nya signum. Några varumärken som vi särskilt vill lyfta fram är Swedese med klassiker som Lamino och Flower, soffor och fåtöljer med norsk hantverksglädje från Brunstad och för en god nattsömn har vi bland annat sängar från Jensen och Hilding. Med vår egen personliga mix har vi på Bonus Möbler valt att ta med andra kända och även mindre kända varumärken till vår utställning. På det sättet kan vi erbjuda ett brett sortiment i olika prisklasser för att tillgodose många.

Under 2019 har vi vidareutvecklat vårt sortiment med några varmt välkomna varumärken som Grythyttan Stålmöbler och Stolab. Hos Grythyttan finns klassiska utemöbler som exempelvis A2 fåtöljen med sin världsberömda svikt och komfort. Stolab erbjuder ett sortiment av kvalitetsmöbler tillverkade i svenska Smålandsstenar. Utbudet innehåller klassiker som pinnstolen Lilla Åland formgiven av Carl Malmsten blandat med nyare utgåvor som Miss Holly, vägghyllan Ikon och förvaringsserien Prio. Under årsskiftet 2019-2020 fortsätter vi fylla på med DUX och Englessons möbler och sängar.

Sedan några år tillbaka har vi lanserat en fin och inspirerande nätbutik där delar av vårt utbud finns att se i lugn och ro från hemmet eller på resande fot via mobiltelefon eller platta. Under början av 2019 lanserade vi en uppdaterad version med höjd användarupplevelse och med ett bredare sortiment. Vi jobbar dagligen med att utveckla webbplatsen och fylla på med nya spännande produkter för att just du ska hitta det du söker! (Samma gäller förstås även i fysiska butiken i Torvalla, Östersund).

Vill ni veta mer om oss och vår resa är ni varmt välkomna att besöka butiken. Vi tar gärna emot era tankar och synpunkter om vad ni önskar hitta hos oss och saker som vi kan förbättra.

Bästa hälsningar
Lars-Göran Hjalmarsson med personal

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM - @bonusmobler