OM OSS PÅ BONUS MÖBLER SVENSKA HEM: Din personliga möbeldestination!

VÅR HISTORIA OCH LOKALA FÖRANKRING - är kärnan i vår framgång

Historia och lokal förankring är kärnan i vår berättelse. För mer än tre årtionden sedan, i den charmiga staden Östersund omgiven av den natursköna skönheten i Jämtland, inleddes vår resa. Det var här i denna idylliska miljö som Bonus Möbler föddes. Vi startade som en ödmjuk, lokal möbelbutik som erbjöd prisvärda möbler och en personlig service som alltid bar prägeln av vår kärlek till regionen.
 
Genom årtiondena har vi haft förmånen att växa tillsammans med våra kunder och utvecklas till en av Sveriges mest respekterade möbelbutiker. Vår historia i Östersund och Jämtland är fortfarande fundamentala för vår identitet och har starkt påverkat vårt åtagande för kvalitet och hållbarhet.
 
Under 2023 nådde vi en betydande milstolpe när vi blev utsedda till årets företagare i Jämtlands län, i kategorin detaljhandel och medelstort bolag. Detta erkännande är en ära för oss och bekräftar vår strävan efter att erbjuda enastående service och kvalitetsmöbler till våra kunder. Det är viktigt för oss att betona att vi inte tänker stanna här. Vi fortsätter aktivt att utveckla företaget och strävar efter att öka vårt sortiment, förbättra vår kundupplevelse och utforska nya marknader för att fortsätta leverera på vårt löfte om kvalitet och innovation. 
 
Från en enkel lokal butik har vi genomgått en resa som har förvandlat oss till en nationell möbeldestination. Under de senaste tre decennierna har vår passion för möbler och inredning drivit oss att expandera och betjäna kunder över hela Sverige, från norr till söder och från öst till väst. Vi är stolta över vår historia och våra starka rötter i regionen, men vi ser också bortom våra lokala gränser med ett engagemang som sträcker sig långt utanför dem.


ETT UNIKT SORTIMENT - för dig och hela Sverige

På Bonus Möbler strävar vi efter att erbjuda dig något utöver det vanliga. Vårt sortiment är inget undantag. Vi har noggrant samlat och sammansatt ett sortiment som är inget mindre än en skattkista av möbler och inredningslösningar för dig och hela Sverige.
 
Oavsett var du bor eller vilken stil du föredrar, har vi något som kommer att tilltala dig. Från de pulserande städerna till de fridfulla landsbygderna, vårt sortiment är utformat för att passa in i alla miljöer och göra ditt hem eller arbetsplats unikt.
 
När du utforskar vårt sortiment kommer du att upptäcka allt från eleganta soffor som inbjuder till avkoppling till praktiska matgrupper som skapar minnesvärda stunder med familj och vänner. Men det är inte allt. Vårt sortiment inkluderar bland annat också ett brett utbud av stilfulla sängar och sovrumsmöbler som skapar en fridfull och avslappnad atmosfär i ditt sovrum, vilket gör att du kan njuta av en god natts sömn.
 
För att fullända din inredning har vi dessutom ett brett utbud av stilfulla inredningsdetaljer som ger ditt hem den personliga prägel som gör det till ditt eget. Vare sig det är konstverk, kuddar, belysning eller dekorationer, så har vi det du behöver för att göra ditt hem ännu mer inbjudande och personligt.

VARUMÄRKEN FÖR HÅLLBARA HEM - upptäck våra favoritmärken!

Vi är stolta över att erbjuda svensktillverkade möbler från bland annat Bröderna Anderssons och Grythyttan Stålmöbler. Deras produkter är kända för sin enastående kvalitet och tidlösa design, vilket gör dem till perfekta val för dem som värdesätter hållbarhet och svensk hantverkstradition. Vi samarbetar också med välkända svenska och internationella varumärken som DUXSwedeseStolab och String Furniture. Dessa varumärken är synonyma med innovativ design och högkvalitativt hantverk och erbjuder ett brett utbud av möbler som kommer att passa alla smaker och behov.
 
När det gäller sängar och sömnkvalitet, har vi ett brett utbud av produkter från bland annat Hilding, ett av de mest pålitliga namnen inom branschen. Deras sängar är utformade för att ge dig den bästa möjliga sömnen och total avkoppling. Sängarna är dessutom Svanenmärkta vilket innebär att de uppfyller höga miljö- och kvalitetsstandarder, samt som de rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet för ett hälsosamt sovrum och hem.

För de som prioriterar miljövänliga alternativ har vi ett stort urval av möbler som är FSC®-märkta, vilket innebär att de är tillverkade av trä från hållbart skogsbruk. FSC®-märkta möbler hittas från de flesta av våra varumärken, till exempel populära EnglessonRowico Home och Tenzo.

Inte att förglömma är vårt egna Svenska Hem-sortiment, där du hittar ett brett urval av möbler och inredningsprodukter som är noggrant utvalda för att passa svenska hem och livsstilar.


KVALITET OCH HÅLLBARHET - vårt åtagande

Vårt åtagande för kvalitet och hållbarhet är kärnan i vår verksamhet. Vi tror starkt på att erbjuda möbler som inte bara är vackra och funktionella, utan också byggda för att stå emot tidens tand och vara snälla mot vår planet.
 
Kvalitet är en icke-förhandlingsbar aspekt av vårt sortiment. Varje möbel som vi väljer att inkludera i vår kollektion är noggrant utvald och testad för att säkerställa att de uppfyller våra stränga standarder för hållbarhet, funktion och estetik. Vi är stolta över att erbjuda möbler som kommer att vara en del av ditt liv under många år framöver, och som kan gå i arv till kommande generationer.
 
Hållbarhet är en annan grundläggande pelare i vår verksamhet. Vi är djupt engagerade i att minska vår påverkan på miljön och väljer att samarbeta med tillverkare som delar vår övertygelse om att möbler bör vara tillverkade med respekt för planeten. Genom att använda material och produktionsmetoder som är miljövänliga, strävar vi efter att minska avfallet och minska vårt koldioxidavtryck.
 
Vår passion för hållbarhet är också en naturlig förlängning av vår kärlek till Jämtlands natursköna skönhet och vår önskan att spegla den i vårt sortiment. Vi vill att våra möbler ska vara en hyllning till den svenska naturen och samtidigt erbjuda dig en produkt som är både vacker och miljövänlig.
 
När du väljer möbler från Bonus Möbler kan du vara säker på att du investerar i både kvalitet och hållbarhet. Vi är stolta över att vara en del av lösningen när det gäller att skapa en bättre framtid för våra kunder och vår planet.

PERSONLIG SERVICE OCH EXPERTIS - vårt löfte till dig

På Bonus Möbler är personlig service och expertis mer än bara ord; det är vårt löfte till dig som kund. Vi förstår att möbelinköp kan vara en betydelsefull process, och vi är här för att göra den så enkel, bekväm och givande som möjligt för dig.
 
När du besöker oss, står vårt dedikerade team av möbelexperter redo att lyssna på dina behov, besvara dina frågor och guida dig genom ditt köpbeslut. Vi strävar efter att förstå din unika stil, smak och budget, och vårt mål är att hitta de bästa möbelalternativen som passar just dig.
 
Oavsett om du behöver rådgivning om produktval, inredningsidéer eller specialanpassade lösningar för ditt hem eller arbetsplats, är vi här för att ge dig den support och expertis du behöver. Vi delar vår kunskap och passion för möbler med dig, vilket gör att du kan fatta välgrundade beslut och känna dig trygg med ditt köp.
 
Vi tror på att skapa en minnesvärd köpupplevelse som går utöver dina förväntningar. När du besöker vår butik, online eller fysiskt, är du inte bara en kund; du är en värdefull del av Bonus Möbler-familjen. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och se till att du känner dig nöjd och väl omhändertagen vid varje steg på vägen.
 
Ditt förtroende är vår största belöning, och vi är stolta över att vara din pålitliga partner när det gäller möbler och inredning. Välkommen till Bonus Möbler, där personlig service och expertis är grundläggande för vår verksamhet, och där ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett hem eller arbetsplats som du älskar att vara i varje dag.


TRYGG HANDEL I BUTIK OCH ONLINE - för din och vår säkerhet

På Bonus Möbler sätter vi alltid säkerheten och välbefinnandet för våra kunder i första rummet. Oavsett om du handlar i vår fysiska butik eller online via vår e-handelsplattform kan du vara trygg i vetskapen om att vi vidtar åtgärder för att säkerställa en säker och smidig handelsupplevelse.
 
I vår fysiska butik följer vi noggrant alla hälsorekommendationer och hygienåtgärder för att säkerställa att du kan handla med förtroende. Vi erbjuder en ren och säker miljö där du kan utforska vårt sortiment och få personlig service. Vi använder och vi uppmuntrar också våra kunder att använda handdesinfektionsmedel.
 
För våra onlinekunder är trygghet och säkerhet också av yttersta vikt. Vi har implementerat robusta säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information och din betalningsinformation när du handlar på vår webbplats. Vi använder krypterad dataöverföring och andra teknologier för att säkerställa att din online-handel är så säker som möjligt.
 
Oavsett om du väljer att besöka vår butik personligen eller handla online kan du vara säker på att vi tar ditt välbefinnande på allvar och gör vårt yttersta för att göra din handelsupplevelse så trygg och bekväm som möjligt. Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig med alla dina möbel- och inredningsbehov. Tack för att du väljer Bonus Möbler som din föredragna möbeldestination, och vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda dig en säker och tillfredsställande handelsupplevelse.

STOLTA MEDLEMMAR AV - Svenska Hem-familjen

Vi är en stolt medlem av Svenska Hem-familjen. Ett partnerskap som är en viktig del av vår identitet och vårt erbjudande till dig som kund. Det är mycket mer än bara ett affärssamarbete – det är ett gemensamt löfte om kvalitet, service och att förbättra ditt hem och arbetsplats.
 
Svenska Hem-familjen utgör en gemenskap av möbelbutiker som delar våra värderingar och strävar efter att erbjuda det bästa inom möbler och inredning. Genom att vara en del av nätverket får vi möjlighet att ständigt förbättra oss och ge dig ännu bättre möbelupplevelser.
 
Det innebär också att vi kan erbjuda dig ännu mer mångsidighet och möjligheter när det gäller att skapa ditt drömhem eller arbetsplats. Oavsett om du söker moderna möbler, tidlös design eller specialanpassade lösningar, kan vi tillsammans med våra partners inom Svenska Hem-familjen leverera precis det du behöver.


UTFORSKA VÅRT SORTIMENT IDAG - din personliga möbeldestination väntar

Vi inbjuder dig att utforska vårt omfattande sortiment redan idag. Oavsett om du besöker oss online eller i vår fysiska butik, så står din personliga möbeldestination redo att upptäckas.
 
När du kliver in i Bonus Möblers värld kommer du att upptäcka möbler och inredningsalternativ som är skräddarsydda för att passa dina unika behov och smaker. Vare sig du letar efter den perfekta soffan för mysiga kvällar, det eleganta matbordet för speciella tillfällen eller de stilfulla inredningsdetaljerna som ger ditt hem en personlig touch, så finns det något i vårt sortiment som kommer att fascinera dig.
 
Så varför vänta? Ta steget in i världen av Bonus Möbler och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision för ditt hem eller arbetsplats. Oavsett om du är på jakt efter tidlös elegans, moderna trender eller skräddarsydda lösningar, så är vi din pålitliga partner i möbelvärlden.
 
Välkommen till Bonus Möbler Svenska Hem, där möjligheterna är oändliga, och din personliga möbeldestination väntar på att bli upptäckt av dig.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM - @bonusmobler